субота, 23 січня 2021 р.

Цікаві зустрічі з Т.Пакалюк

 

“Віршограй” від Тетяни Пакалюк 

DSCF8747

Як розповіла Тетяна Іванівна Пакалюк, народилася вона на Вінниччині. Дитячі та юнацькі роки майбутня письменниця провела в Носівці. Навчалася в сьомій міській школі. На жаль, школа закрилася, а учні “розбіглися” по інших школах містечка. Слова Сухомлинського “Серце віддаю дітям” письменниця  зробила сенсом свого життя. І тому після школи майбутня поетеса навчалася спочатку в Прилуцькому педагогічному училищі імені Івана Франка, а потім на фізико-біологічному факультеті у Чернігівському педагогічному інституті імені Т. Шевченка.   Тетяна Пакалюк писати для дітей розпочала з 2005році спочатку для власних для власних дітей, а вже наступного 2006 побачила світ перша  книга “ Як бобер і їжаки мандрували вздовж ріки”, видана за підтримки друзів та рідних. В цьому ж році вийшла наступна віршована казка ”Що посієш – те й пожнеш”. Книжки мали успіх, що дало письменниці можливість видати в 2007 році “Хлібного зайчика”, “Нові пригоди моряків в безкрайніх просторах морів”, “Місто зіпсованих іграшок” та “Підслухану розмову”. Загалом з під легкої руки Тетяни Іванівни вийшло тридцять шість книжечок. Твори різні, своєрідні, але досить легкі на сприйняття. У Корюківці пані Пакалюк представила свої книжечки. “Кіборги з людським обличчям”, “Пригоди малого Укропчика” – стали найбільш запитувані серед дорослих і малечі. Остання книга присвячена льотчиці, Герою України, бранці рашистської Росії, Надії Савченко.  А ще Тетяна Іванівна читала “Комп’ютерне лихо”, “Не хочу читати”,  інші твори.

Залюблені в книгу твори Тетяни Пакалюк зможуть придбати у дитячій бібліотеці. З творчими доробками також можна познайомитися на сайті письменниці  http://www.virshogray.com.ua .

Карантин - наші школярики на дистанційному, вдома, самі- самісінькі. А у багатьох серце крається: чи не втрапили у біду бува? 

    Книжка Тетяни Пакалюк "Самі вдома" допоможе вашим дітям уникнути багатьох неприємностей.Слухайте у виконані автора.   




  








Немає коментарів:

Дописати коментар